Overzicht van Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids ziet toe op de veiligheid van uw kinderen op internet en in het dagelijkse leven. U beslist zelf wat veilig is voor uw kinderen: welke websites mogen ze bezoeken, hoe ver van huis mogen ze gaan en hoeveel uren mogen ze de computer of smartphone gebruiken. Het programma verzekert dat uw kinderen de door u ingestelde regels volgen.

Kaspersky Safe Kids is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Wanneer u in Kaspersky Safe Kids het geboortejaar van het kind opgeeft, kiest het programma automatisch de gepaste instellingen voor die leeftijd.

Wanneer uw kinderen internetten, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Wanneer uw kinderen de computer, tablet of smartphone gebruiken, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Wanneer u zich niet bij uw kinderen bevindt, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Kaspersky Safe Kids kan op Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten worden geïnstalleerd.

Installeer Kaspersky Safe Kids op elk apparaat dat uw kinderen gebruiken om hun veiligheid te monitoren.

Instellingen van Kaspersky Safe Kids

In de sectie Kinderen van My Kaspersky kunt u de standaardinstellingen van Kaspersky Safe Kids wijzigen en rapporten over de activiteit van uw kinderen bekijken. U hebt een My Kaspersky-account nodig om u aan te melden bij My Kaspersky.

U kunt Kaspersky Safe Kids ook installeren op uw smartphone, de app instellen voor gebruik door ouders en instellingen, meldingen en rapporten in de app controleren.